Umag i Polet pobjednički iz Karlovca

U nedjelju 21.04. u Karlovcu je održan i drugi dio 13. otvorenog Prvenstva Hrvatske. Bilo je to natjecanje u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2002. godine. Sudjelovalo je ukupno 116 ekipa, 44 u konkurenciji djevojčica i 72 kod dječaka.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojio je “Umag”, koji je u finalu pobijedio ekipu “Vranjica” sa 7:6. U susretu za treće mjesto “Vinodol” iz Novog Vinodolskog pobijedio je ekipu “Zameta” iz Rijeke sa 6:4.

Karlovacmini

U najbolju petorku prvenstva izabrane su Ana Buljan iz “Vranjica”, Dilja Lekaj iz “Vinodola”, Sara Krizmanić iz “Zameta”, te Rene Posavac i Sara Hum iz “Umaga”.
Najbolja vratarka bila je Lucija Blašković iz “Umaga”, najbolji strijelac Monika Pratljačić iz “Umaga” i najbolja igračica Anđela Maloča iz “Vranjica”.

U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa “Poreča”, koja je pobijedila u susretu za prvo mjesto ekipu “Kaštela” sa 6:3.

U konkurenciji dječaka rođenih 2002. godine prvo mjesto osvojila je ekipa “Poleta” iz Dugog Sela, koja je u finalu nadigrala “Rudara” iz Ruda s 12:9. U utakmici za treće mjesto “Senj” je pobijedio ekipu “28. aprila” iz Kaštelira s 12:10.

Karlovacmini1

U najbolju petorku prvenstva izabrani su Antonio Ban iz “Rudara”, Ivan Barbić iz “Senja”, Noa Grivičić iz “28. aprila”, te Anto Agatić i Leo Lisica iz “Poleta”. Najbolji vratar bio je Dominik Kuzmanović iz “Poleta”, najbolji strijelac Janko Načkar iz “Rudara” i najbolji igrač Leo Lisica iz “Poleta”.

U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa “Vrbovskog”, drugo “Gospić” i treće “Trnovec”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.