Samoborke uspješne protiv Trnine i Vrbine

U nedjelju 07.04. u Samoboru su odigrane dvije zaostale utakmice Međužupanijske lige za mlađe kadetkinje u kojima su nastupile ekipe Samobora, Trnine i Vrbine. U dvije odigrane utakmice Samoborke su opravdale ulogu favorita i pobijedile u obje.

ŽRK Samobor: ŽRK Trnina 16:7

Od samog početka utakmice vidjelo se da gostujuća ekipa ne može parirati odlično raspoloženim igračicama Samobora. U napadačkom dijelu ekipu domaćina je predvodila Dora Trošelj koja je uz odlično asistiranje suigračica u mrežu protivnika “utrpala” najviše golova, dok je u obrambenom dijelu odličan posao obavila linija Vapnar-Grgečić-Fabek koja je uspjela zadržati protivničke napadačice Jagodić-Kralj.
Kod domaćih igračica mrežu je najviše puta zatresla Dora Trošelj ( 5 golova ), dok je kod gostiju najviše pogodaka ( 4 ) postigla Lucia Jagodić.

samobor1

ŽRK Vrbina: ŽRK Samobor 2:22

Nakon početnih 15-tak minuta trenerici M.Kuzmić je bilo jasno da ovu utakmicu bez ikakvih problema na svojim leđima može iznijeti i mlađa postava Samoborki koje su tako na ovoj utakmici dobile prednost pred klasičnom postavom te svojim pristupom igri pokazale svima da se na njih itekako može računati.
U svakom slučaju solidna utakmica u kojoj se trenerica mogla usredotočiti na to što se kod ove postave treba popraviti, a što je u redu u njihovoj igri.
U ekipi Samobora najviše golova je zabila Patricija Tomašković ( 6 ), dok je kod ekipe Vrbine po jedan gol zabila Rea Bilandžić i Antonela Alihodžić

samobor

Bookmark the permalink.

Comments are closed.