U Čakovcu počinje lov na Sinjanke

Od sutra, četvrtak 04.04., u Čakovcu počinje završnica PH za mlađe kadetkinje. Turnir najboljih 16 ekipa iz cijele Hrvatske održavat će se do nedjelje 07.04. kada je za 15:00 sati predviđeno veliko finale nakon kojeg će uslijediti dodjela priznanja i nagrada najuspješnijim ekipama i pojedinkama.

U četiri natjecateljska dana očekuje nas pregršt odličnih utakmica i dobrog rukometa, a svima je zajednički cilj ”skinuti” s trona prošlogodišnje prvakinje, ekipu Sinja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U uži krug favorita u svakom slučaju spada Podravka, prošlogodišnji finalist i jedina ekipa koja se na prvenstvo plasirala s besprijekornim učinkom od deset čistih pobjeda. Tu je još i Zamet koji brani broncu, ali se i nada još boljem plasmanu jer su napredovali u svim segmentima što su i pokazali osvajanjem prvog mjesta u jakoj regiji zapad (grupa 1). Arena također ima ”konja za utrku” i dolazi u Čakovec s visokim ambicijama kao i Orijent kojemu je prošle godine za dlaku promakla bronca. Tu svakako treba pažnju obratiti na Sesvete koje u svojim redovima imaju izvrsnu vratarku Luciju Bešen koja već nastupa za kadetsku reprezentaciju i ako ima svoj dan sposobna je raditi ”čuda”. Sesvete su već pokazale da mogu s najboljima, tako su na svom Božićnom turniru pobijedile Sinj, a uspjele su ”otkinuti” i bod u Rijeci već spomenutom Zametu. Od pritajenih favorita ili takozvanih ”plutajućih mina” svakako treba spomenuti Split koji je uspio odigrati neriješeno protiv Sinja što je sigurno rezultat kvalitete, zatim Karlovac koji svojom brzom igrom može pomrsiti račune svima, kao i Lokomotiva koja se oslanja na čvrstu i agresivnu obranu. Ne smije se zaboraviti niti domaćin Zrinski, ali i sve ostale sudionice prvenstva jer svaka ekipa ima svoje prednosti i nedostatke i na turniru će osim kvalitete, o rezultatima odlučivati i trenutno raspoloženje, nervoza, umor i brojni drugi čimbenici.

SKUPINE:

SKUPINA A:
1. PODRAVKA
2. ORIJENT
3. MAKARSKA
4. OMIŠALJ

SKUPINA B:
1. ZAMET
2. SPLIT 2010
3. MURVICA
4. CERNA

SKUPINA C:
1. ARENA
2. LOKOMOTIVA
3. PITOMAČA
4. KAŠTELA

SKUPINA D:
1. SINJ
2. SESVETE
3. ZRINSKI
4. KARLOVAC

Nakon odigravanja po skupinama, dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine odlaze u četvrtfinale, a razigrava se po principu 1A-2B, 1B-2A, 1C-2D i 1D-2C.

U svakom slučaju svim ekipama želimo puno uspjeha i sreće, dobru zabavu i puno dobrih utakmica i sklopljenih prijateljstava. Neka igre počnu!!!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.