Poznati skoro svi sudionici završnice PH za mlađe kadetkinje, čekaju se Libra i Omišalj

Tri tjedna prije početka završnice za mlađe kadetkinje, koja će se održati u Čakovcu, poznati su gotovo svi sudionici iste. U regionalnim natjecanjima koja su bila podijeljena na Sjever, Jug, Zapad 1 i Zapad 2 odigrano je puno dobrih utakmica nakon kojih su se isprofilirale ekipe koje će od 04. – 07.04. pokušati doći do titule prvakinja Hrvatske. Jedina nepoznanica je još uvijek u skupini Zapad 1 gdje će ovaj vikend Omišalj i Libra Tehničar, vrlo vjerojatno međusobnom utakmicom, odlučiti posljednjeg putnika za Čakovec.

Evo i nekoliko zanimljivosti vezanih uz kvalifikacijske turnire. Od svih 16 sudionika jedino se Podravka kvalificirala s maksimalnim učinkom od deset pobjeda u deset odigranih susreta. Prošlogodišnje prvakinje Hrvatske, Sinjanke izgubile su bod od ekipe Split 2010 koja prošle godine nije niti bila na završnici. Trećeplasirane Zamećanke također su ispustile samo jedan bod i to na svom parketu od vrlo dobrih Sesveta. Ovogodišnje izdanje završnice ugostit će pet novih ekipa u odnosu na prošlu sezonu u Đurđevcu. Tako ćemo na završnici u Čakovcu, u odnosu na Đurđevac, imati priliku gledati Cernu, Lokomotivu, Karlovac, Vranjic i Split 2010, dok u konkurenciji najboljih 16 više nema Vinodola, Makarske, Trogira, Tvina i Rudara.

Svim ekipama koje su se plasirale na završnicu iskreno čestitamo i želimo im puno uspjeha u Čakovcu, puno dobrog rukometa i što manje ozljeda, a ekipama koje ove godine nisu uspjele želimo da nastave s radom i više sreće već iduće godine.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


five + = 14

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>