Kadetkinje Lokomotive i Sesveta ponovo uvjerljive u 1.HKRL

U subotu 02.03.2013 u Zagrebu (dvorana 2, Dom Sportova) odigran je 5. krug 1.HKRL (kadetkinje 1996 g. i mlađe) na kojem su nastupile : RK SESVETE AGROPROTEINKA, RK LOKOMOTIVA, ŽRK POREČ i ŽRK UMAG.
U četiri odigrane utakmice ekipe domaćina Lokomotive i Sesveta ostvarile su dvije uvjerljive pobjede, dok su ŽRK Poreč i ŽRK Umag upisale po dva poraza.

RK SESVETE AGROPROTEINKA– ŽRK UMAG 36:13 (16:3)

U prvoj utakmici ekipa Sesveta od prve minute je dominirala na terenu, a najefikasnija u redovima ekipe pobjedničkog sastava bila je Lucija Padro s 11 zgoditaka.

RK LOKOMOTIVA – ŽRK POREČ 40:9 (18:2)

U drugoj utakmici ekipa Lokomotive u svim je segmentima igre pokazala nadmoć, u potpunosti nadigrala protivnice, te bez problema utakmicu dovela do kraja. U listu strijelaca upisale su se sve igrčice, a najefikasnija je bila kadetska reprezentativka Ana Vlašić s 9 pogodaka.

ŽRK POREČ – RK SESVETE AGROPROTEINKA 12:37 (8:19)

U drugoj utakmici zaredom Porečanke se nisu mogle značajnije oduprijeti Sesvećankama tako da pobjeda favoriziranih Sesveta ni u jednom trenutku nije bila upitna. Najefikasnija igračica susreta je bila Lucija Peraica s 11 pogodaka.

ŽRK UMAG – RK LOKOMOTIVA 17:31 (10:20)

Ekipa Umaga predvođena Lanom Pašalić (10 golova) izuzetno je borbeno i angažirano odigrala cijeli tijek utakmice, ali su Lokosice ipak bile prevelik zalogaj tako da je trenerica Nataša Kolega opet mogla dati priliku svim igračicama koje su dobivenu priliku i ukazano povjerenje i opravdale na najbolji mogući način.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 − six =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>