Dominacija Poleta i Rudara na ”Fašničkom turniru”

U organizaciji RK „Rudar“ iz Ruda, održan je 5. po redu „Fašnički turnir“ u mini i super mini rukometu. Natjecanje se odvijalo u konkurenciji dječaka rođenih 2002. godine i  2003. i mlađih. Na turniru je sudjelovalo 18 klubova s ukupno 35 ekipa. Nastupile su ekipe RŠ Karlovac, Zameta, Trsata, Viškova, CO Zagreba, Meveščak NFD, Slatine, Ivanića, Petrinje, Maksimir Pastele, Sesveta, RŠ Vučići, Metalca, Feniksa, Rugvice, Poleta, Sloga-Križ, te domaćina Rudara. Kao i na prošlogodišnjem 4. Fašničkom turniru, u konkurenciji dječaka rođenih 2002. godine pobjednik je ekipa Poleta, koja je za taj uzrast i prvak Hrvatske. U konkurenciji dječaka rođenih 2003. godine i mlađi, pobjednik je ekipa Rudara, koja je nakon uvjerljivog osvajanja Maškaranog turnira u Opatiji, osvojila još jedan turnir te nagovjestila visoke ambicije pred predstojeće PH u Karlovcu. Pred ispunjenom dvoranom u Rudama i u sjajnom ozračju glasnih i bučnih navijača (roditelji i prijatelji koji su došli podržati svoje najmilije) prikazan je odličan rukomet, te se još jednom pokazalo da se za njegovu  budućnost u Hrvatskoj ne treba brinuti. Sve utakmice turnira sudili su članovi ZRS Zagreb, Kuhar, Prelčec, Brkić, Skendrović i Trčak.

Vrijedni organizatori turnira najbolje ekipe nagradili su medaljama i peharima, dok su za najbolje petorke i pojedince turnira osigurani bogati poklon paketi.

2002.GODIŠTE

  1. POLET STANČIĆ
  2. RUDAR
  3. CO ZAGREB
  4. SLOGA

NAJBOLJA MOMČAD:

Dominik Kuzmanović (Polet)

Josip Bendra (Polet)

David Mapilele (Rudar)

Antonio Ban (Rudar)

Leo Jutriša (Zagreb)

NAJBOLJI VRATAR:

Dominik Kuzmanović (Polet)

NAJBOLJI IGRAČ:

David Mapilele (Rudar)

 

2003. GODIŠTE

1. RUDAR

2. POLET STANČIĆ

3. RŠ VUČIĆI

4. VIŠKOVO

NAJBOLJA MOMČAD:

Ivan Lucević (Rudar)

Janko Načkar (Rudar)

Marko Jerković (Polet)

Stjepan Igrc (Polet)

Fran Tomašić (Vučići)

NAJBOLJI VRATAR:

Marko Jerković (Polet)

NAJBOLJI IGRAČ:

Janko Načkar (Rudar)

NAJMLAĐI IGRAČ:

Toni Kuhar (Rudar)

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


9 − three =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>