Trešnjevka napokon pronašla dvoranu, ali ne i igru

U Nedjelju 27.01.2013. u Zagrebu (sportska dvorana Trešnjevka ) odigrane su dvije zaostale utakmice četvrtog kruga 1. Hrvatske rukometne lige za djevojčice (2000. godište i mlađe) koje su se trebale odigrati prošli vikend, ali nisu jer se zbog još nerazjašnjenih razloga ekipa Trešnjevke tada nije pojavila. Nastupile su tri ekipe: RK Lokomotiva (Zagreb), RK Sesvete Agroproteinka (Sesvete) i RK Trešnjevka (Zagreb).

RK TREŠNJEVKA – RK SESVETE AGROPROTEINKA 7:23 ( 2:15 )

Od prve minute jedini upitnik je bio s koliko će razlike u korist Sesveta završiti ova utakmica. Sesvete su izrazito lako dolazile do situacija za postizanje pogodaka koje su i uspješno realizirale. Kod Sesveta su sve igračice postigle dva i više zgoditaka, dok u ekipi Trešnjevke nije bilo izrazito raspoloženih igračica.

RK LOKOMOTIVA – RK TREŠNJEVKA 24:6 ( 9:1 )

Niti u drugoj utakmici nije bilo rezultatske neizvjesnosti, a ekipa Lokomotive je od samog starta dominirala na terenu i sve igračice su dobile šansu da igraju koju su i uspješno iskoristile. Najefikasnije u redovima Lokomotive su bile Anamarija Grubišić sa sedam postignutih zgoditaka, te Lara Miholić koja je mrežu zatresla četiri puta.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


two + = 3

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>