Kadetkinje Lokomotive maksimalno i u Sesvetama!

U nedjelju 20.01.2013. u Sesvetama (Dvorana srednje škole Sesvete) odigran je sedmi krug 1. Hrvatske kadetske rukometne lige (1996.godište) na kojem su nastupili: ŽRK Sesvete (Sesvete) , RK Lokomotiva ( Zagreb) i RK Rudar (Labin). Odigrana su ukupno tri susreta, a  ekipa Lokomotive je s dvije pobjede ostvarila maksimalan rezultat, dok je domaćin Sesvete ostvario jednu pobjedu i jedan poraz, a ekipa Rudara upisala dva poraza.

1.ŽRK SESVETE-RK LOKOMOTIVA 15:25 (8:13)

Susjedski derbi po dosadašnjim je rezultatima nagovještavao izjednačenu utakmicu, međutim gošće iz Zagreba puno su lakše od očekivanja došle do visoke pobjede. Do 14. minute prvog poluvremena trajala je rezultatska neizvjesnost, a od tog trenutka na dalje na terenu je postojala samo Lokomotiva. Uz odličnu igru golmanice Ivane Birin, igračice trenerice Nataše Kolege besprijekorno su odradile sve zadatke u napadu i obrani.  Ekipa je pokazala čvrst karakter i veliku razinu motivacije, a jakim ritmom do samog kraja dogurali su do visokih +10.

2.RK LOKOMOTIVA-RK RUDAR 30:17 (14:8)

U drugoj utakmici zahuktala je Lokomotiva nastavila u istom ritmu i na isti način kako su završile prvi susret, odnosno u apsolutnoj  dominaciji  protiv izuzetno borbene i angažirane ekipe Rudara.Pobjeda ni u jednom trenutku nije bila upitna, a sve su igračice Lokomotive odradile svoje zadatke dok se igrom i realizacijom istaknula reprezentativka Dorotea Prevendar koja je utakmicu završila s devet zgoditaka na svom kontu.

3.RK RUDAR-ŽRK SESVETE 21:33 (10:17)

U posljednjoj utakmici Sesvete su konsolidirale svoje redove i odlučile pokazati kako ih visoki poraz od Lokomotive nije ozbiljnije uzdrmao. Čvrsta obrana ekipe Sesveta rezultirala je brzim kontrama i polu kontrama preko kojih je rezultat konstantno rastao. Gošće iz Labina nisu imale rješenja za igru Sesvećanki pa je trener Branko Šebek u drugom poluvremenu dao povjerenje igračicama 98.godišta koje su u istom ritmu nastavile kao i njihove starije suigračice.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− 5 = two

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>