Trešnjevka se nije pojavila u svojoj dvorani?!

U Nedjelju 20.01.2013. u Zagrebu (sportska dvorana Trešnjevka ) odigran je četvrti krug 1. Hrvatske rukometne lige za djevojčice (2000 godište i mlađe) na kojemu su trebale nastupati ekipe: RK Lokomotiva (Zagreb), ŽRK Sesvete (Sesvete), RK Trešnjevka (Zagreb) i ŽRK Gorica (Velika Gorica), no iz nepoznatih razloga ekipa RK Trešnjevke se nije pojavila na turniru unatoč činjenici kako se turnir odigravao u ”njihovoj” dvorani pa su zbog toga odigrane samo 2 utakmice:

ŽRK GORICA – RK LOKOMOTIVA 8:14 ( 3:6 )

Prvu utakmicu obilježio je veći broj tehničkih pogrešaka, ali i dobre obrane vratarki kako na jednoj tako i na drugoj strani. Lokomotiva je nametnula ritam prije svega agresivnijom obranom na osnovu čega je, kako je vrijeme odmicalo, rasla rezultatska prednost u njihovu korist. Kod Lokosica se istaknula Anamarija Grubišić s pet postignutih pogodaka dok je u ekipi Gorice igrom i realizacijom prednjačila Bernarda Mostarlić koja se tri puta upisala u listu strijelaca.

ŽRK SESVETE – ŽRK GORICA 20:4 ( 11:3 )

U drugoj utakmici turnira nije bilo rezultatske neizvjesnosti. ŽRK Sesvete su od prve do posljednje minute dominirale susretom i držale konce u svojim rukama. Utakmicu je obilježila igračica Sesveta Mia Tupek s postignutih osam pogodaka.

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− three = 4

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>