Lokomotiva i Sesvete maksimalno

U Nedjelju 13.01.2013. u Zagrebu (Dvorana II Doma sportova) odigran je šesti krug 1. Hrvatske kadetske rukometne lige (1996. godište) na kojemu su nastupili: RK Lokomotiva (Zagreb), ŽRK Sesvete (Sesvete), ŽRK Samobor Fantasyland (Samobor) i ŽRK Ivanić (Ivanić Grad). U četiri odigrane utakmice najviše su pokazale ekipe domaćina Lokomotive i Sesveta s po dvije pobjede svaka, dok su Samobor i Ivanić upisali po dva poraza.

1. ŽRK SESVETE-ŽRK IVANIĆ 29:7 (13:2)

U prvoj utakmici ekipa ŽRK SESVETE je od prve minute dominirala na terenu, a najefikasnije u redovima pobjedničke ekipe bile su Lucija Padro i Dora Lukić.

2. RK LOKOMOTIVA-ŽRK FANTASYLAND SAMOBOR 25 : 11 (13:6)

I u drugoj utakmici nije bilo rezultatske neizvjesnosti nego je ekipa Lokomotive u svim segmentima igre pokazala nadomoćnost i sve igračice su dobile  šansu da igraju. Samoborke su bile izuzetno borbene i angažirane cijeli tijek utakmice, no Lokosice su, predvođene Anom Vlašić, ipak bile prevelik zalogaj.

3. ŽRK SAMOBOR FANTASYLAND- ŽRK SESVETE 13 : 37 (8:16)

Samoborke zbog ”kratke klupe” i nemogućnosti rotacije nisu imale snage značajnije se oduprijeti Sesvećankama u drugoj utakmici zaredom tako da su igračice Branka Šebeka došle do visoke pobjede puno lakše od očekivanog.  Utakmicu je obilježila ljevoruka igračica Sesveta  Iva Galetić s postignutih devet pogodaka.

4. ŽRK IVANIĆ-RK LOKOMOTIVA 1 : 14 ( 1:7)

Ivanić bez ozlijeđene Kurešić i sa samo šest igračica nije bio dostojan protivnik Lokosicama tako da je trenerica Kolega mogla dati priliku svim igračicama.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


7 − one =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>