2. TURNIR RUKOMETNE ŠKOLE RK’LOKOMOTIVA’

2. turnir mini rukomet (29)

U subotu, 12. 1. 2013. u dvorani 2 Doma Sportova u Zagrebu, odigrao se 2. turnir prema pravilima ‘rukometnog odgoja’, ponovno u organizaciji RK’LOKOMOTIVA’. Sudjelovalo je ukupno 9 školskih ekipa iz 7 zagrebačkih osnovnih škola, podijeljenih u dvije kategorije:

-1. i 2. razred

-3. i 4 razred

2. turnir mini rukomet (11)S obzirom da je turnir odigran tokom školskih praznika, sudjelovalo je manje djevojčica nego na prvom, ali organizatori su zadovoljni sudjelovanjem djevojčica. Ovaj puta ekipe su vodile igračice druge i treće ekipe RK’LOKOMOTIVA’, a sudili su i čitav događaj kooridnirali treneri koji rade u klubu.

- Kada smo organzirali prvi turnir sve nam je svima bilo novo. Trenerima je neobična bila uloga sudaca na utakmicama koje igraju ekipe koje treniraju, dok djevojčice koje igraju vode igračice prve ekipe. Danas su došle cure iz druge i treće ekipe, na čemu im ovim putem zahvaljujem, a mi ostali već smo se uhodali u drugačijim ulogama. S obzirom da je sudac osoba koja vodi utakmicu prema programu koji smo od ove sezone uveli u treniranje djevojčica od prvog do četvtrtog razreda, ovako podijeljene uloge omogućuju nam istovremeno masovnost i ujednačenost kvalitete rada. S druge strane, vrijeme između dva turnira iskoristili smo za treniranje i danas smo vidjeli napredak u razumijevanju drugačijih pravila igranja kod svih ekiparekla nam je nakon turnira voditeljica škole rukometa RK’LOKOMOTIVA’ Marija Papić, prof.

O prvom turniru možete čitati na: RUKOMETNI ODGOJ BLOG

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


+ 7 = thirteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>